Unik livesändning

Från söndagens tredje lopp i Moratrail tour 2020

Livemotion i samarbete med Moratrail

Det som är extra speciellt är att Moratrail i samarbete med Livemotion ger sig på att försöka producera en bra livesändning av ett traillopp med enkla medel. Raffael Huber Svensson kommenterar sändningen med hjälp av de som filmar. Loppet eftersänds sedan kl 18.00 på söndagen. Länk till sändningen kommer finnas på www.moratrail.se under söndag eftermiddag.

Banan blev nyligen klar och har senaste veckan testsprungits. Troligtvis är de snabbaste någonstans runt 18 minuter/varv och just nu innehar Erik Rost banrekordet på 18.44.

– Ett perfekt tillfälle för oss att testa teknik, utveckla oss och kunna erbjuda något extra kul så här i oroliga tider. Det är inte mycket livesport att titta på och det blir något annorlunda säger Björn Wrahme i arrangörsstaben.

Moratrail erbjuder träningsrace varje söndag på olika banor i Moraområdet för att de som vill ska kunna hålla igång på ett bra sätt och ge motivation till träningen. Hittills har V5 i Östnor och Roffes bana i Eldris körts och det har varit mycket uppskattat. På söndag är det dags att inviga Moratrails egen nya testbana i Selja, där det finns två banor 4,75 km eller 9,5 km.

Loppen är gratis att vara med på och har ett maxtak på 45 st löpare.

Info om touren och anmälan i nyhet på www.moratrail.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *